Novi modeli kupaćih kostima za proleće i leto 2019. godine predstavljeni su na modnoj reviji u Majamiju, a verujemo da ćete sa zadovoljstvom pogledati kakve boje i detalje predlažu australijski dizajneri koji su uzeli učešća u ovoj velikoj modnoj predstavi, piše Lepa&Srećna.

Na reviji su vladale sve boje: od snažnih kariranih dezena inspirisanih devedesetim godinama prošlog veka do svetlih tonova ružičaste i boje peska koji ističu nežnu figuru i daju notu elegancije

Stil, modernost i snažan osećaj ženstvenosti ključni su elementi modnog dizajna ovih kupaćih kostima

PROČITAJTE JOŠ: MODNI ŠOK ZA 2019. GODINU! OVA BOJA ODEĆE JE DAVNO ZABORAVLJENA, A SAD POSTAJE HIT: nećete verovati šta će moderne žene želeti da oblače naredne godine (FOTO)

Kostimi su izrađeni od recikliranih materijala do najkvalitetnijih italijanskih tkanina koji čine da se žena oseća slobodno a kostimi mogu da traju večno.

Svetlocrvena, plava, crna i klasična bela vladale su na pisti. U njima će se pronaći svako ko je dosledan svom stilu ili ko voli da kombinuje boje i ne plaši se radoznalih pogleda na plaži.

Tu su i ekstavagantni ali sofisticirani modeli kostima koji su inspirisani ostrvima sa sjajnom paletom boja i životinjskih otisaka poput zebre ili pauna. Svaka linija ovih kupaćih kostima za plažu napravljena je tako da se u bilo kome od njih - jednostavno - izdvajate iz mase.

Divne linije i sofisticiranost krase kolekciju u boji gline, pepela, tamnog vina i lavande.

PROČITAJTE JOŠ: OVO NIJEDNA ŽENA NIJE OČEKIVALA! OVO ĆE BITI HIT MODA ZA JESEN I ZIMU: pogledajte najlepše haljine i komplete za 2019. godinu (FOTO)

Linija kupaćih kostima koja je inspirisana bojama začina i pustinje sa dodatkom šljokica i sjaja predstavlja kombinaciju elegancije i glamura.

Ovi kupaći kostimi će definitivno obeležeti narednu sezonu zahvaljujući originalnim krojevima koji prijaju svakom obliku tela. Dugi rukavi, ogrtači, bluze, bikini, jednodelni kostimi i dublji modeli donjih delova će učiniti da svaka dama nađe svoj kostim koji će da nosi na plaži naredne godine.

Kliknite OVDE da vidite u galeriji slike najlepših kupaćih kostima za 2019. godinu!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Modna revija kupaćih kostima u Majamiju osvojila je modne kritičare. Vesele boje, šareni printovi, sjajni modeli i krojevi koje su dizajneri osmislili će biti pravi hit na plažama 2019. godine!