Praktična žena uvek daje savete za prirodnu negu lica i trikove za lepotu, a svi su se iznenadili kada su videli kako TV voditeljka Nataša Pavlović izgleda bez šminke, piše Lepa & Srećna.

PROČITAJTE JOŠ: PRAKTIČNA ŽENA NEĆE PROSLAVITI 10. GODIŠNJICU BRAKA: ovo je istina o ljubavnom životu voditeljke Nataše Pavlović (FOTO)

Voditeljka je na letovanju u Grčkoj i često obraduje obožavaoce novim slikama sa odmora, ali ovakvu sliku niko nije očekivao. Dok se mnoge poznate dame ne bi usudile da se slikaju bez trunke šminke, Nataša je objavila fotografiju i pokazala svoju prirodnu lepotu.

Klikinite OVDE da pogledate kako Praktična žena izgleda bez šminke!

PageBreak

Praktična žena izgleda savršeno, ima čistu, negovanu kožu, bore se ne vide, a tokom letovanja se sunčala pa može da se pohavali i lepim tenom. Očigledno je da voditeljka na odmoru izbegava da se šminka,  a na ovoj fotografiji ima samo balsam ili sjaj za usne.

PROČITAJTE JOŠ: PRAKTIČNA ŽENA OBJAVILA SLIKU SA SINOM, A MAME NA INSTAGRAMU SU ODUŠEVLJENE: ovo je stariji sin TV voditeljke Nataše Pavlović (FOTO)

Ispod fotografije nizali su se pozitivni komentari i komplimenti, a mnogi se pitaju zašto voditeljka nijednom nije objavila sliku sa letovanja na kojoj pozira u kupaćem. Ko zna, možda tako ekskluzivnu fotografiju čuva za kraj odmora. 

Izvor: Lepa & Srećna