Svaka žena će biti kraljica u modelima koje za nastupajuću sezonu najavljuju iz Pariza, piše Lepa & Srećna.

Nezaboravna revija modne kuće Kristijan Dior se održala 2. jula 2018. godine i oduševila je sve posetioce neverovatnom elegancijom, predivnim materijalima i sofisticiranim dizajnom.

Nova kolekcija upozorava žene da moda nije fast fud i da svojim izgledom treba da ostave utisak moćne osobe koja zna šta želi a u isto vreme je ženstvena i predivna.

PROČITAJTE JOŠ: OVO SU HIT MODELI FARMERKI ZA 2018. GODINU: 3 modela džinsa koje će sve moderne žene nositi cele godine

Na reviji su vladale dve ključne boje koje će obeležiti sezonu jesen/zima - ponoćnoplava - posebna nijansa teget boje koja odlično stoji svim ženama, bez obzira na ten i boju kose i puder bež boja - nijansa koja takođe pristaje svima, a zahvaljujući neutralonosti lako se uklapa uz sve druge.

Reči koje opisuju ovu spektakularnu reviju su: elegantno, svedeno, jednostavno, ali i s puno kontrasta. 

Na pisti su manekenke nosile vrlo duge suknje do članka, haljine sa zatvorenim, okruglim ili čamac izrezom. Modne kombinacije su dizajnirane za sve prilike, za dan ali i za veče. Gola ramena ali i vrlo dubok izrez kao i interesantna suknja sa resama osmišljeni su za elegantne prilike. 

PROČITAJTE JOŠ: OVO SU NAJMODERNIJE VENČANICE ZA NOVU SEZONU: Detalji sa najvažnijih modnih revija za 2018. godinu (FOTO)

Pored predivnih haljina i suknji, koje su savršeno skrojene, na reviji su se našla i ženska odela - u predstojećoj sezoni nosićemo sakoe strogih linija, ali i zanimljive plisirane suknje, mantile sa širokim rukavima kao i trodelne komplete. Modni kritičari već su se zaljubili u neobične jakne sa 3/4 zvonastim rukavima, kombinovane sa uskim pantalonama.

Dior revija u Parizu je spektakularno vratila duh elegancije i sofisticiranosti u ženske ormane!

Kliknite OVDE da pogledate u galeriji slike najlepših haljina i kompleta za 2018!

Izvor: Lepa & Srećna

LepaiSrecna Dior je ovom revijom najavio povratak klasike i elegancije u modu a ove dve boje će obeležiti jesen i zimu!