SASTOJCI:
- 200 g šećera
- 1 dl vode
- 125 g margarina
- 50 g mlevenih oraha
- 50 g kokosovog brašna
- 250 g mlevenog keksa
- 25 g čokolade za kuvanje
- 100 g žele-bombona
- 100 g suvog grožđa
- 4 kašike kristal-šećera za posipanje
PRIPREMA:
Šećer i vodu skuvajte i ostavite da vriju minut, pa sklonite. Dodajte margarin i čokoladu da se istope. Postepeno dodajte keks, orahe i kokosovo brašno. Sve dobro izmešajte. Sitno isecite žele-bombone, a suvo grožđe natopite vodom i ocedite, pa dodajte u masu.
Pravite bombice, u sredinu svake stavite komadić žele-bombone, pa ih uvaljajte u šećer i stavite u papirne korpice.
PROČITAJTE JOŠ: KAKO SE PRAVI POHOVANI SLADOLED: vreme je da naučite ovu jednostavnu, a savršenu tehniku
Recepte piše: Milja Lukić
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka