Prirodni materijali kao što su drvo, trska i rafija čine osnovu rustičnog enterijera, a boje u stanovima modernog "boho" stila su pretežno bela i bež, drap i razne nijanse zemljanih tonova.

Ako vam je čisti "boho" fazon previše ispunjen detaljima - takozvani "bohemian", možda će vam se dopasti "modhemian"? Ovaj zanimljivi tag je sve češći u Instagram objavama onih koje više nadahnjuje minimalistička inspiracija. Dakle, najbolje od ova dva sveta.

Dame će uživati u galeriji slika koja sledi - tu su udobna spavaća sobe sa dekorativnim rukotvorinama iznad uzglavlja, prostirke od rafije koje mogu da ulepšaju čak i najneugledniji pod, kao i mnoštvo detalja za kuhinju i dnevnu sobu.

Pogledajte kako možete ukrasiti uzglavlje jednostavnim lepezama od slame koje se mogu kupiti, samo je potrebno da ih pričvrstite u nekom obliku koji se vama dopada!

rusticni stan
Instagram / z_potrzeby_piekna 

Za rustični stil su karakteristična i "ambar" klizna vrata, inače odlično rešenje za manje prostore. Za ovakav detalj biće vam, verovatno, potreban majstor, ali ideja je glavna.

rusticni stan
Instagram / z_potrzeby_piekna 

Sto za dnevnu sobu možete lako napraviti od palete kojoj ćete dodati točkiće, prema našem uputstvu. Još mnogo inspiracije čeka vas u galeriji slika!

Instagram / z_potrzeby_piekna Enterijer u bež tonovima i prirodnim materijalima.

Izvor: Lepa&Srećna