Na Tanjinoj terasi ima mesta za sve: klupu, stočić, jastuke, cveće, policu, suncobran... a nema više od par kvadrata koje je ova Novosađanka pretvorila u čaroliju.

Da sve bude još lepše, ambijent se lako menja, a sama terasa ima dimenzije 2,7m x 1m. Tanja je često osvežava novim rasporedom, jastucima, biljkama...

Mama dve devojčice je zaljubljenik u projekte "uradi sam" i ideje za uređenje enterijera, a u svemu joj pomaže i njen suprug. "Uvek je spreman da podrži moje planove, pa uspevamo da napravimo i ono za šta nam kažu da je nemoguća misija", objašnjava Tanja.

U dnevnoj sobi je poseban ugao zauzimaju eterična ulja i difuzer zahvaljujući kojima kuća uvek lepo miriše. Udobnost je na prvom mestu, pa je za ćerkice okačena stolica-ljuljaška, a tu je i veliki podni jastuk.

Tanjina oaza mira je spavaća soba. "Dovoljno je da promenim posteljinu i zidne postere i sve odmah izgleda drugačije", objašnjava ova spretna dama s puno ukusa. Voli da istražuje i kupuje detalje za kuću na raznim mestima, pa i na buvljaku, gde je našla divne vaze za terasu. Pogledajte kako je sve sredila!

Tekst: Lepa&Srećna