Za svoj stan Varvara kaže da su ga uredili ona i njen suprug koji je arhitekta: 

"U stanu dominuraju zelena i bela boja, svedene geometrijske linije, nameštaj i tehnika u beloj boji uz providne, pleksiglas stolice.

PROČITAJTE JOŠ: Ideja za renoviranje stana: kako je enterijer iz 1980. godine postao senzacija u 21. veku! (FOTO)


Posebnu je pažnju ovaj bračni par posvetio terasi i cveću na koje je Varvara naročito ponosna:

"Za terasu smo izabrali kombinaciju plave i bele kako bismo jos više dočarali letnji ambijent. Od biljaka su zastupljene begonije i alisum (koji nosi miris meda) i puzavica sitna tamjanika (takođe karakterističnog blagog mirisa). U ćošku terase nalaze se saksije sa nanom i melisom."

Naša čitateljka ne štedi dragocene savete i ideje: po njenim rečima, uz minimalna ulaganja možemo učiniti naš životni prostor prijatnim: 

PROČITAJTE JOŠ: Ideja za proširenje kuće: 20 kvadrata za novu kuhinju i kupatilo


"Mislim da fotografije terase mogu da posluže kao ideja da sopstvenim angažovanjem, radom i kreativnim idejama, svako može da uredi svoj prostor malim budžetom. Suprug je sam osmislio i izradio klupe (svaka služi kao kutija za odlaganje sitnica) a ja sam se angažovala oko detalja: cveća, jastuka, svećnjaka."

FOTOGRAFIJE TERASE ZA UŽIVANJE BRAČNOG PARA LAZAREVIĆ, POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI!  

Tekst: Varvara Lazarević

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Naša čitateljka Varvara Lazarević zajedno sa svojim suprugom osmislila i sredila terasu za koju kaže da "sopstvenim angažovanjem, radom i kreativnim idejama, svako može da uredi svoj prostor malim budžetom".