Drveni džakuzi? Mi kažemo: "DA!"

Ova vrsta kade može se i kupiti, ali ukoliko ste spretni sa alatom i raspoloženi za rad - uz malo muke možete ga napraviti i sami.

Pravi se od različitih vrsta drveta, a mi smo vam pripremili dva primera: jedan je napravljen od smreke, a drugi od kedra.

PROČITAJTE JOŠ: Uradi sam: mini pušnica od drveta za ljubitelje dimljenog mesa, ribe i sireva (FOTO, VIDEO)

Verovatno su vam već poznate zdravstvene prednosti hidro terapija, pa samim tim i znate da je kupanje u hidromasažnim kadama zdravo, ono pomaže u uklanjanju bola i kod upale mišića.

Osim ovoga, kupanje u hidromasažnoj toploj kadi učiniće vas srećnijim, jer ćete biti mentalno opušteniji, a zahvaljujući širenju krvnih sudova i bržoj cirkulaciji vaše telo će proizvoditi endorfin (takozvani hormon sreće).

Kupovni već ima sve dodatke ugrađene u sebe - stepenište, klupice i šporet, a onome iz domaće radinosti šporet je odvojen, tako da u samoj kadi ima prostora za više ljudi.

Prednosti kade koji radi pomoću šporeta na drva su mnoge: potpuno je prirodna, ekonomična, ne zagađuje okolinu, zdrava je i prenosiva je; tako da je lako možete pomerati sa mesta na mesto, a kada je ne koristite možete je odložiti u podrumu.

Još jedna zanimljiva stvar je to da drvo ispušta mirise kada se skvasi, tako da ćete u isto vreme imati i neku vrstu aroma terapije. A zbog svog prirodnog izgleda savršeno će se uklopiti u svako dvorište. 

FOTOGRAFIJE DRVENE KADE POGLEDAJTE U GALERIJI

Izvor: Lisa / Moj Stan

LepaiSrecna Ako tokom hladnih dana žudite za kupanjem u prirodi, ovaj drveni džakuzi koji radi pomoću šporeta na drva je idealno rešenje za vas.