NAJMODERNIJA JELKA ZA DOČEK 2024: Ni Jelena Karleuša nije odolela trendu, tihi luksuz za divljenje obara s nogu

Neobičan trend ukrašavanja novogodišnje jelke!

Shutterstock , Instagram / karleusastar

Kićenje jelke za Novu godinu je najlepši ritual za početak praznične sezone, a izbor ukrasa i stila je ponekad teška odluka. Možda ste prošle godine želeli zlatnu dekoraciju sa belim elementima? Pretprošle, samo srebrne trake i kugle? Sećate li se trenda od pre par godina, kad smo svi bili ludi za cvetnim ukrasima na jelkama?

U susret 2024. godini, vodeći trend karakterišu minimalizam i jednostavnost. U skladu sa magijom "tihog luksuza" koji je preplavio društvene mreže, nije samo moda svedena i elegantna, već se tako uređuju i ekskluzivni domovi pred doček.

Paleta boja je potpuno svedena i fokus je na sofisticiranom izboru ukrasa. Najneobičnije rešenje je odabrala Kim Kardašijan koja je kuću ispunila jelkama bez ijednog jedinog ukrasa. U foajeu ogromnog zdanja vrednog 60 miliona dolara, smešteno je skoro desetak jelki koje su dekorisane samo veštačkim snegom.

Instagram / kimkardashian 

Dok je na društvenim mrežama "razapinju" kako joj je kuća za Novu godinu dekorisana "ružno", njeno troje dece uživa trčkarajući kroz ovu jedinstvenu snežnu šumu.

Instagram / kimkardashian 

Kim ima i druge jelke - pred kućom su one ukrašene samo lampicama i pravi su ukras i za kuću, jer se sve vide kroz staklene zidove. U dnevnoj sobi je specijalna visoka jelka koja je čitava u zlatnoj boji.

Instagram / kimkardashian 

Samo zlatne svetlucave tračice, to je bio izbor i Nataše Bekvalac u ovoj godini. Jedna boja, jedan oblik, ali i neko neobično preterivanje - to je, čini se, recept za jelku uz koju će trendseteri dočekati Novu godinu.

Instagram / bekvalceva 

Tom idejom se vodila i Jelena Karleuša koja se sinoć pohvalila svojom dekoracijom. Njene tri jelke, takođe, nemaju ukrase, već samo mnoštvo iskričavih lampica, a nekoliko ogromnih crvenih kugli u podnožju izgledaju zaista ekskluzivno.

Kako vam se dopadaju ove moderne jelke i dekoracije? Dok se pripremate da i vi okitite kuću, pročitajte i jedno zanimljivo astrološko predviđanje za 2024. godinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ANASTASIJA POKAZALA SAVRŠENO SREĐEN DOM: Ovde živi sa dečkom Đorđem, a sad sve spremno za PRAZNIKE! RASKOŠNA JELKA U CENTRU STANA  Instagram

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.