Nije prošlo puno vremena od kada ste poslednji put krečili, a već su vam zidovi uprljani. Nekada ne možete da kontrolišete i vodite računa da sve bude čisto i uredno. Pogotovo porodice sa decom budu često iznenađenje flekama na zidu od ručka, soka i njima zabavnih flomastera i bojica. Naravno da ne želite ni da razmišljate, a kamoli započenjite krečenje. Postoji trik kako da se rešite svega toga za samo par minuta! Sprej za popravku zidnih površina je spas u pravom trenutku!

Sprej za zid 1.jpg
Promo 

Može se koristiti u kući, školi, kancelariji, za unutrašnje i spoljašnje zidove. Sa ovim sprejom možete ukloniti grafite, natpise sa spoljnog zida ili može da se koristi za crtanje informativnih znakova i oznaka za javna mesta. Takođe možete ukloniti šare od olovaka i flomastera, kao i da popravite oštećenje belog zida (pucanje, grebanje, ljuštenje, itd.) 

Sprej za zid 2.jpg
Promo 

Zapremina je 450 ml, a suši se brzo i lako. 

Uputstvo za upotrebu:

  • Ako zid ima jake mrlje, molimo koristite odgovarajući brusni papir da ga nežno polirate i uklonite površinsku prašinu
  • Protresite limenku sa bojom oko 2 minuta, a zatim prskajte konstantnom brzinom (ne prskajte više puta), oko 15-25 cm od površine predmeta koji se prska; ako se boja sa zidova ljušti, molimo koristite četku da nežno zagladite
  • Ne preporučuje se u sredinama gde je vlažnost veća od 85% ili temperatura ispod 5 °C 

Ovaj fantastičan sprej možete poručiti OVDE po ceni od 1.499 rsd, ili pozvati 011/4420-502 radnim danima. 

* Klikom OVDE pogledajte kompletan asortiman proizvoda po pristupačnim cenama.

Tekst: Promo