Tuširanje je deo higijene, ali isto tako može da bude i opuštanje i uživanje. Kada je idealna ako se napuni, ali ako imate tuš kabinu, onda izaberite tuš koji će biti moderan i praktičan.

Tuš baterija sa masažerom je savršen spoj elegancije, funkcionalnosti i wellnessa u vašem kupatilu.

Ova baterija je izrađena od visokokvalitetnih materijala kako bi pružila dugotrajnost i sigurnost. Sa sofisticiranim dizajnom i vrhunskom izradom od nerđajućeg čelika, ova baterija će unaprediti izgled vašeg kupatila, pružajući istovremeno i vrhunsku funkcionalnost.

1. tuš.jpeg
Promo 

Jedan od ključnih atributa tuš baterije je ugrađeni masažer, koji vam omogućava da uživate u opuštajućoj masaži direktno pod mlazom vode. Različiti intenziteti masaže prilagođavaju se vašim potrebama, pružajući vam terapeutski doživljaj i ublažavajući svakodnevni stres. 

Sa nekoliko dostupnih režima prskanja vode, tuš baterija pruža personalizovano i luksuzno tuširanje. Uz dodatak funkcije štednje vode, doprinosite očuvanju resursa, čineći je odličnim izborom za održivu kupatilsku opciju.

Instalacija je brza i jednostavna, omogućavajući vam da odmah iskusite prednosti tuš baterije sa masažerom.

2. tuš.jpeg
Promo 

Osetite luksuz, relaksaciju i funkcionalnost – sve u jednom proizvodu. Tuš baterija sa masažerom će podići nivo udobnosti i stila u vašem kupatilu!

Tuš možete poručiti OVDE po ceni od 1.390 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

Tekst: Promo