Ispred bilo kod ulaza trebalo bi da imate osvetljenje. Vama svakako olakšava, a može i da vam pruža sigurnost. Bilo da želite da sedite ispred ulaza koji ima dvorište, bilo da vam služi samo kako biste ušli, ili obavili šta imate ispred privatnog ili poslovnog prostora, potrebno vam je najpraktičnije rešenje koje postoji. Preporučujemo vam led solarni reflektor sa odvojenim panelom

Savršeno i ekonomično rešenje za osvetljenje i spoljnu sigurnost stambenih ulica, bašta, parkinga, puteva ili dvorišta.

Ovaj solarni reflektor je sa 100% solarnog napajanja, stvara veoma snažno i jako svetlo sa odličnim kvalitetom koje poboljšava osvetljenje i noćnu vidljivost. Ima senzor pokreta i može da radi 8 do 10 sati. Ima automatsko paljenje i gašenje, snagu od 40W i litijumska bateriju 2400mA. Monokristalni silikonski solarni paneli takođe mogu da napune 5,5 V, 1,5 W u oblačnim i kišnim danima. Indukciona udaljenost je od 4-6 metara, ima 120 stepeni širok ugao osvetljenja i montira se na preporučenu visinu od 2 do 5 metara.

led solarni reflektor 002.jpg
Promo 

OVDE ga možete poručiti po ceni od 1.770 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

Tekst: Promo