Fleke i mrlje često nastaju, da li vašom ili tuđom krivicom, uvek je dobro što pre da ih se otarasite. Bilo da su u pitanju tepisi, zavese ili nameštaj, najbolje bi bilo da postoji jedno sredstvo koje može sve da ukloni. Zato što pre nabavite baš ovo sredstvo za čišćenje tkanine! Online kupovina, Hangar.rs, S shop, Sredstvo za čišćenje tkanine, Čišćenje, Tkanina, Sprej za čišćenje, Mrlje, Fleke, Prljavština, Efikasno.

Ovo sredstvo predstavlja visokokvalitetno i pouzdano rešenje za uklanjanje mrlja sa vaših tkanina bezbedno i bez neprijatnih mirisa, ne prouzrokujući štetu. Moćno penušavo sredstvo za čišćenje osmišljeno je da efikasno razgradi i ukloni sve vrste prljavštine trenutno. Ono može trenutno ukloniti mrlje iz svakodnevnog života i idealan je izbor za eliminaciju tvrdokornih mrlja i neugodnih mirisa!

Sredstvo za čišćenje tkanine je primenljivo na: sofe, zavese, tepihe, igračke, autosedišta, dušeke i druge predmete, kao što su  crno vino, kafa, mleko, kečap, sojin sos, masne mrlje, napici, karmin i druge svakodnevne mrlje.  Efikasniji je i brži od tečnih čistača. Ne zahteva pranje, tako da će vaša sofa, zavese i tepih ostati čisti i sveži. 

Sve što treba da uradite jeste da istisnite sredstvo za čišćenje na mesto sa mrljom.

profimedia-0239167555.jpg
Promo 

Zatim sa četkom u istom smeru četkate zaprljanu površinu. Nakon čišćenja, obrišete peškirom ili krpom i ostavite da se prirodno osuši.

Za lako odstranjivanje fleka poručite ovaj fantastičan sprej OVDE po ceni od samo 899 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

* Napomena: Ovaj proizvod nije pogodan za upotrebu na svili, vuni, koži, odeći koja se bledi u vodi i odeći na kojoj će se formirati vodeni tragovi. Za materijale nepoznatog porekla, isprobajte na unutrašnjem delu odeće pre upotrebe kako biste se uverili da nema gubitka boje ili drugih nepravilnosti.

Tekst: Promo