Kad počne leto, čini se da nam je potrebno mnogo više prostora u ormanima. Zapravo je problem u tome što manje nosimo odeću koja se slaže po policama, poput džempera, dukseva ili trenerki. Više je tanke garderobe, koju treba peglati i koja mora da se uredno okači.

Zato vam je potrebno mnogo vešalica - za sve vaše lepe košulje, majice, haljine... Pogledate nekoliko trikova koji će vam olakšati život!

Za početak, obavezno izvadite sve deblje stvari za koje znate da ih nećete nositi sve do hladnih dana i odložite ih u manje pristupačne delove ormana. Zatim okačite vešalice sa tanjim stvarima jednu o drugu, kako biste iskoristili bolje vertikalni prostor ormana. Nemojte da vas mrzi da vešalice zamenite što tanjim - ovaj trud će vam se višestruko isplatiti.

Za kačenje ofingera jedan o drugi možete upotrebiti bilo kakve alke, pa čak i one male koje se skidaju sa poklopca limenki.

Farmerke koje ostaju u letnjem izboru garderobe možete da presavijete u pojasu i okačite kukom o garderobni štap, baš kao što to rade u prodavnicama. 

Na kraju, okrenite sve vešalice u istom pravcu, pogledajte kako izgleda finalni rezultat u video klipu.

Kako srediti orman Instagram/ehow_team's

Za potpuni feng šui efekat, bilo bi najbolje da garderoba bude sređena po nijansama - od najsvetlije s jedne, do najtamnije s druge strane.

Izvor: Lepa&Srećna