Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SIGURAN I BLISTAV DOM: Čista i uredna kuća je pola zdravlja, a prirodna sredstva imaju prioritet

Održavanje doma večna je tema domaćica i naše bake znale su koliko je važno da kuća blista, prostor bude prozračen i zdrav, ali i da se nameštaj i druga oprema tom prilikom ne oštećuju.

  Izvor: Shutterstock


Kada govorimo o industrijskim proizvodima koji imaju ovakav efekat Cif predstavlja revoluciju u kućnom čišćenju. Za razliku od dosadašnjih proizvoda za čišćenje koji su oštećivali površine vremenom, sa Cif kremom je postalo moguće čistiti i najtvrdokornije mrlje bez oštećenja površina, sa sjajnim rezultatom čišćenja.

I nisu samo domovi ti koje Cif čisti - kroz akciju Cif čisti Srbiju, očišćeno je preko 30 javnih površina – parkova, trgova, ali su restaurirani i neki od najbitnijih spomenika kulture u našoj zemlji.

Novi Cif Disinfect&Shine sprejevi

Danas kada stojimo pred izazovima ne samo pozantih virusa već i aktuelne epidemije održavanje čistoće je važnije nego ikada. Uz novi Cif Disinfect&Shine sprej za univerzalnu upotrebu, bez hlora eliminisaćete 99,9% bakterija, uključujući i virus COVID-19*! Napravljen je od sastojaka 100% prirodnog porekla, sa 100% biorazgradivim mirisom, u cilju što većeg očuvanja životne sredine, bez kompromisa.
Ovaj sprej, sa snažnim dezinfekcijskim dejstvom bez jakih mirisa i bez hlora, može se koristiti na brojnim površinama u domu. Bezbedan je za korišćenje na površinama za pripremanje hrane, radnim površinama, kao i za dečije igračke. Dermatološki je testiran i bezbedan za vaše ruke.

Prednosti ovog proizvoda su te da eliminiše 99,9% bakterija i virusa, uključujući i virus COVID-19, bez hlora je, sadrži sastojke 100% prirodnog porekla, prapravljen od 100% biorazgradivih mirisa, bez jakih mirisa je, bezbedan je za ruke, odrasle, decu i životinje, ima univerzalnu namenu i pogodan za brojne površine koje se koriste svakodnevno.

Primena je vrlo jednostavna. poprskajte površinu i ostavite sprej da deluje par sekundi, zatim obrišite vlažnom krpom, sačekajte 5 minuta. Kada je vaša površina suva, obrišite je suvom krpom – nema potrebe za ispiranjem!Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije