Osnovni aparat bez kog ne možemo da zamislimo dan jeste mobilni telefon.

Često su nam obaveze i tip posla takvi da ne možemo da izbegnemo njegovo korišćenje. Mnoštvo aplikacija, razgovori ili poruke dosta troše bateriju, a kada je na izmaku često se dešava da želimo što pre da je napunimo. O tome više nećete morati da brinete, jer sada i na našem tržištu postoji usb kabl koji može da se priključi na bilo koji uređaj, a puni duplo brže od ostalih kablova.

Ovaj univerzalni magnetni usb kabl ćete obožavati! Odgovara svim modelima telefona i ostalih pametnih uređaja, izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

razgovor-bez-ogranicenja-univerzalni-magnet-usb-kabl-brzo-punjenje-mobilnog-telefona
Promo 

Sve što je potrebno jeste da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približiti kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se zahvaljujući magnetu povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena I energije.

razgovor-bez-ogranicenja-univerzalni-magnet-usb-kabl-brzo-punjenje-mobilnog-telefona
Promo 

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku.

Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju vašeg pametnog uređaja.

razgovor-bez-ogranicenja-univerzalni-magnet-usb-kabl-brzo-punjenje-mobilnog-telefona
Promo 

Kabl dolazi u kompletu sa tri ražličita magnetna nastavka: Lightning ( za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije), a možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog dana od 9 do 17h, po ceni od samo 1.190 rsd.

*Celokupnu ponudu proizvoda možete pogledati OVDE.

Tekst: Promo