Feng šui učitelji su napravili spisak šta možete pokloniti najbližima kako bi ih pratila pozitivna energija i blagostanje... Oni daju ovih 8 predloga, a vi izaberite idealan poklon i odradujte najbliže:

Himalajska kristalna lampa

Čuli ste za himalajsku so i sve njene prednosti, ali da li ste znali da će himalajska lampa biti odličan poklon za predstojeće praznike? Po feng šui učiteljima, ova lampa otpušta negativne jone u vazduh i donosi pozitivnu energiju u dom.

Bambus 

Srećno drvo u feng šuiju je naravno bambus i smatra se jednim od najpopularnijih “lekova” protiv negativne energije u domu. Ova biljka se može staviti čak i u kupatilo. U svakom slučaju doneće mir, dobru energiju i smirenost pa se smatra idealnim poklonom bilo da je u pitanju rođendan ili predstojeći praznici.

Svećnjak u obliku Budine ruke

Ukoliko ste preokupirani poslom i nemate vremena za meditaciju ili jogu, uvek možete vreme da upalite sveću i uživati u miru i tušini. Baš zato je svećnjak u obliku Budine ruke idealan dar za najdraže ljude. Priuštite im trenutke mira, relaksacije i dobre energije uz pomoć ovog divnog detalja.

Crveni svećnjak

Elegantni svećnjak, crvene boje je nešto što bi svaki dom trebalo da ima. Lepa crvena boja, napraviće dobru energiju u domu i kako kažu feng šui učitelji osiguraće vam dug život. Divna sitnica za praznične dane.

Sveće
LepaiSrecna 

Klasični feng šui pokloni

Klasičan feng šui poklon je uvek odličan izbor da obradujete nekog ispod jelke. Od figurice Bude, do kristalnog drveta sa novcem, kornjače, zmaja i ostalih feng šui figurica. Izaberite neki od njih, upakujte ih i poklonite ih nekome.

Maslinasti jastuk od svile

Obožavate maslinastozelenu boju? Sigurni smo da će se dopasti i vašoj prijateljici i lepo će se uklopiti uz enterijer, a kineski jastučići sa kićankama doneće dašak luksuza u dom i trenutke blagostanja.

Balans
LepaiSrecna 

Stona lampa u crno-crvenom desenu

Odličan detalj za spavaću sobu zbog odličnih kombinacija boja. Dramatična crvena i crna podstiče dobar balans i jin jang energiju, a ovi praznicu su odličan izgovor da unesete strast u spavaću sobu.

Crvena satenska posetljina

Idealan poklon za svaki bračni par ili prijateljicu je crvena satenska posteljina koje će baš kao i crno-crvena lampa uneti strast u spavaću sobu.

Izvor: Lepa&Srećna