"Ovo menja sve", slogan je kompanije Patrika Šervina, veterana u solarnom dizajnu koji stoji iza novog uređaja na solarnom tržištu koji je nešto između roštilja i rerne. Patrik promoviše samoodrživost, efikasnost i promene u ponašanju koje to omogućavaju.
Novi proizvod "Gou San Stouv" dugačak je 67 centimetara, u njega može da stane oko 1,3 kg hrane (ili tečnosti). U njemu možete da kuvate sve - od viršli i omleta, preko ribljih fileta, mesa, pa čak i mafina. Dizajneri tvrde da je za pripremu sirovog mesa dovoljno samo desetak minuta.
Takođe, potpuno je bezbedan za korišćenje: čak i kada temperatura u njegovoj "mini rerni" dostigne 300 C, možete dodirivati spoljne elemente ovog roštilja. Treba mu 5 do 10 minuta da se zagreje, a možete ga koristiti kako leti, tako i zimi dok su temperature ispod nule. U njemu možete da dovršite jelo čak i ako nebo prekriju oblaci.
"Da li se može koristiti i noću?", pitanje je koje se može pročitati u spisku nedoumica korisnika objavljenom na sajtu "Gou San Stouv"... "Ne", odgovaraju dizajneri, "u pitanju je solarni a ne mesečni roštilj!" Kako izgledaju detalji ovog revolucionarnog uređaja, pogledajte u galeriji slika!
Izvor: Lisa / Moj stan
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka