Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Visoki sjaj u kuhinji

Lakovani detalji često izgledaju hladno u prostoru, ali u kombinaciji sa hrastovinom i tikovinom, kao i pažljivo probranim bojama, dobijaju toplu notu koja je sve aktuelnija u svetu enterijera kada su u pitanju kuhinje.

  Izvor: Foto: PROMO / Snaidero

Američka kompanija Snajdero (Snaidero) koja već 35 godina uspešno posluje na području Severne Amerike je osmislila modernu kuhinju "Sistema Zeta" u kojoj dominiraju lakovani detalji, čiji sjaj upravo smiruje topao dodir drvenih delova.

Kompletna kuhinja postoji u nekoliko kolorističkih varijanti, i upravo ti kontrasti kao i pravougaona, zatvorena forma stvaraju utisak da je pred nama jedno svedeno, moderno i prefinjeno kuhinjsko carstvo. Pored laka i drvenih delova, kuhinjom dominiraju visoki elementi, zatvorenog tipa u kojima je skoro sve sem rerne, sudopere i prostora za kuvanje "skriveno".

Ono što je najveća draž ove kuhinje je ipak najviše ta kombinacija tamne hrastovine i lakovanih detalja u različitim bojama koja nam pruža priliku da iskreiramo vizualni utisak po svojoj meri.

Tako za sve ljubitelje crvene kuhinje, Snajdero je osmislio "Sistema Zeta" kuhinju s lakovanim delovima u vatrenocrvenoj, skoro "krvavoj" nijansi crvene  u kombinaciji sa srebrnobelim drvenim površinama i elegantnim, tankim, čeličnim ručkama u sjajnoj, srebroj boji.

Za one koji žele klasičniji, i više mat izgled kuhinje, delovi od svetle hrastovine su idealna opcija jer prostor čine toplim, komfornim i nenametljivim prostorom. 

S druge strane mednija nijansa kuhinjskih delova, dobijena od izdržljive i atraktivne tikovine u kombinaciji s belim lakom, i s takvom podelom u kojoj dominiraju delovi različitih visina i širina, sa modelarnim kuhinjskim stolom, u prostoru u kojem dominira siva boja, pruža savršenu fuziju toplog i hladnog ambijenta.

Monohromatska paleta, diskretno neonsko svetlo ispod delova, prostrana i praktična podela daju nam priliku da ovu kuhinju prilagodimo bilo kom stilu, koji dominira drugim delom doma. 

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije