Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opušteni radni kutak

Visoka funkcionalnost i maksimalna udobnost, to su ciljevi kojima se rukovodio Marsin Vielgoš kad je dizajnirao kolekciju sofa i fotelja, dopunjenu modularnim stočićem koji može da se uklopi na bilo kom mestu.

  Izvor: Foto: Promo / Merely

Naziv kompanije "Merely" (na engleskom "samo", "jedino") odražava u potpunosti glavnu ideju poljskog proizvođača nameštaja - samo jednostavnost, samo minimalizam, samo funkcionalnost... 

Projekat "Hoki" (Hocky) takođe ekonomiše svim atributima. Sofe i fotelje su izrađene tako da nasloni za ruke mogu da se pomere i uklone, a da se u proreze ubace jednostavni stočići. Tako dobijate mogućnost da kreirate svoj prostor za rad i opuštanje na optimalan način. 

Zahvaljujući dobro odabranim proporcijama geometrijskih oblika, garnitura Hoki izgleda vrlo moderno, a za njen jedinstveni izgled može da se pobrine svaki kupac budući da može da bira boju i kvalitet materijala, kao i najprikladniju konfiguraciju. Svi koji su bar nekad poželeli da kraj sofe u dnevnoj sobi imaju stočić koji "lebdi" i uvek im je pri ruci da odlože šolju kafe, daljinski upravljač, mobilni telefon... sad mogu da uvrste stočić iz garniture "Hoki" na svoj spisak porudžbina za stolara.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije