Pre petnaestak godina, kolekcija Laurameroni bila je samo projekat, teški poduhvat koji nosi mnogo rizika ali istovremeno predstavlja i neodoljivi zov za dizajnere. Danas se čvrsta odluka da se puno drvo kombinuje s egzotičnim vrstama i metalima pokazuje kao izvanredna ideja. Od 2000. Godine, Laurameroni se predstavlja na Milanskom sajmu nameštaja kao prepoznatljivi trejdmark.

Niski stočić kao da je naziv stilske vežbe za prvorazredni italijanski dizajn. Bilo da je reč o kockama naučnofantastičnog izgleda – sa površinama obrađenim u nerđajućem čeliku ili bronzi, ili kombinaciji staklenih površina i metalnih nogara u zanimljivom prepletu, niski stočići iz kolekcije Laurameroni očaravaju svojim zapreminama, proporcijama, originalnošću i pažnji koja se obraća na detalje. Ovo je bogati izvor inspiracije koji ne žele “tek bilo kakav” niski stočić u dnevnoj sobi već ekstravagantni komad koji će svako zapaziti. 

Pogledajte detalje u galeriji slika...

LepaiSrecna Zahvaljujući kombinacijama metala, staklenih površina i neobičnih podnožja, niski stočići iz kolekcije Laurameroni očaravaju svojim zapreminama, proporcijama, originalnošću i pažnji koja se obraća na detalje - samo za ljubitelje ekstravagantnih komada.