Dobro odabrani lampa ili luster magično menjaju izgled svake prostorije - tako i ovaj crni luster tananih linija pretvara jednostavno belo okruženje u romantičnu bajku (1).

Za ultramoderan efekat nije potrebno da angažujete inženjera za svetlo - mnoštvo mlečnih sijalica na raznobojnim žicama može lako da se pričvrsti okruglim ramom, a izgledaće kao pravi galerijski eksponat (2). Svima koji rado majstorišu po kući dopašće se i mala lampa čiji nosač podseća na starinski zvekir (3). Možda može da posluži i stari okvir za sliku? Slobodno eksperimentišite.

Nema sumnje da luster može da izazove pravu "revoluciju" u ambijentu i atmosferi - stakleni cvetovi unose život u kuhinju geometrijskih oblika (4), a slama, rafija i nekoliko školjki okačenih na luster donose dah tropskih letovališta (5 i 6).

LepaiSrecna Obavljaju važne funkcije, menjaju izgled čitavog enterijera, stvaraju dobru atmosferu, prikrivaju neprivlačno i naglašavaju atraktivno, a tako ih često zaboravimo pri planovima za velike adaptacije... Pogodili ste, to su lampe i lusteri!