Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inspiracija

Tapete na fasadama

Autor Una
Autor Una

Vol i Deko, italijanska kompanija za proizvodnju tapeta, napravila je potpunu revoluciju kada je predstavila svoju "OUT" kolekciju za upotrebu na spoljnim zidovima, a njihovo jednostavno i lako rešenje potpuno je promenilo ...

Izvor: Foto: Promo / Wall&Decò

Ova kompanija razvila je alternativni pristup ukrašavanju spoljnih zidova kreirajući spoljne tapete. Vodootporne tapete se nanose specijalnim lepkom nakon čega slede završni radovi, a cilj je da se osveži prostor i razvije originalnost tako da se naglase karakteristike različitih prostora.

Njihova inovativna ideja zamenjuje korišćenje običnih zidnih farbi i daje lični pečat i moderan izgled vašoj kući, vikendici, terasi, firmi, restoranu.  Ne zaboravite i zabavni momenat koji je do sad bio zadužen samo za enterijer - slike koje često podsećaju na grafite mogu ukrasiti vaš spoljni zid bilo da želite pop art tufnice, geometrijske oblike ili neki neutralni aranžman.

Kolekcija je izdata pod nazivom OUT što je skraćenica za Outdoor Unconventional Texture, a dizajneri smatraju da će ovi tapeti doprineti ne samo ulepšavanju prostorija privatnih korisnika, već isto tako pomoći i arhitektama da upotpune svoj dizajn drugačijim motivima uz više vizuelnih elemenata.

U. K.

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...

Popularno

Najnovije