Hrastovina je, tvrde znalci, jedan od najmodernijih materijala u uređenju enterijera - njeni sjajni efekti vide se i u kombinaciji sa sivim zidnim pločicama i difuznim, mlečnim svetlom (1).

Potpuno drugačije, romantično i moderno u isto vreme je kupatilo sa originalnom, stojećom kadom za kupanje koju dodatno ističe cvetni foto-tapet i neobično osvetljenje (2). Osvetljenje je glavni "trik" i kod uzidanih polica u kojima su suveniri s mora istaknuti poput muzejskih eksponata (3).

Originalnost kupatila može da se u potpunosti zasniva na naročito odabranom umivaoniku - crveni lavabo ostavlja jedinstveni utisak ako se uklopi uz odgovarajući stočić i policu (4), dok je hromirano postolje dopunjeno srebrnkasnim ramom za ogledalo (5).

Maštoviti enterijeri danas lako nalaze inspiraciju zahvaljući inventivnoj ponudi proizvođača sanitarija - okrugli oblici vešto su uklopljeni sa vertikalama na zidu, a "hladni" materijali deluju toplije uz detalje kao što su svećnjak i buket suvog cveća.

LepaiSrecna Spremni ste da renovirate kupatilo, ali vam se sve se čini već viđeno, jednolično, svakodnevno...? Pogledajte šest neobičnih predloga koje će sigurno u vama probuditi dovoljno mašte da zamislite još jedno, jedinstveno rešenje.