Adaptacija manjih starih zgrada ili većih, nedovoljno funkcionalnih porodičnih kuća u moderan enterijer je težak posao koji zahteva veliko umeće,  a ova renovirana građevina je definitivno zapažena kao malo remek-delo autentične arhitekture, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: MODERNA RUSKA VIKENDICA OSVOJILA INTERNET: ova prelepa montažna kuća spremna je za useljenje za 10 dana (FOTO)

Kompanija GA Design(Tajvan) stvorila je praktičan i funkcionalan prostor za rad, ali i dodatne prostorije za jelo, opuštanje i skladištenje ličnih stvari. Ova gradska kuća pleni već spoljašnjošću, zahvaljujući odličnom izboru boja za fasadu i prozore.

PROČITAJTE JOŠ: Najudobnija mini kuća koju ste ikada videli: velika kuhinja, džakuzi i moderan dizajn (VIDEO)

Najviše pažnje privlači jedinstven oblik izloga na zgradi, a ceo prostor je jedna fantastična igra geometrije. Enterijer je rešen kombinacijom mirnih boja - bele, sive, plave i boje drveta, dok su jarke boje rezervisane samo za detalje. Oduševiće vas moderan, sveden i funkcionalan nameštaj - ideje koje ćete s lakoćom realizovati u svojoj trpezariji, dnevnoj sobi, pa čak i kuhinji!

Žuta fotelja, efektna niša s policama, etno stočići od malih drvenih trupaca - sve su to "začini" koje je u ovaj tajvanski enterijer doneo zabavan miks istočnjačkog minimalizma i skandinavskog laggoma. Uživajte u idejama i igri boja i oblika!

Kliknite OVDE da pogledate unutrašnjost ove moderne zgrade!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Savršen spoj modernog i klasičnog - zavirite u odlično renoviranu kuću sa inovativnim idejama za uređenje prostora!