Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger preselili su se 2017. godine u Čikago gde popularni nemački fudbaler ima sportski angažman.

Ana se posvetila uređenju luksuznog penthausa gde će i novorođeni sin Luka, po izlasku mame i bebe iz porodilišta, živeti u prelepom stanu s pogledom na jezero.

Srpkinja i Nemac za iznajmljivanje stana plaćaju 30.000 evra mesečno, a Ana je imala jedan određeni uslov koji je njihov dom morao da ispuni.

PROČITAJTE JOŠ: ANA IVANOVIĆ SE PORODILA, A OVO JE BEBINA PRVA SLIKA: pogledajte kako je srpska lepotica uredila sobu za bebu (FOTO)

Naime, Ana je želela da stan ima terasu, a ovaj njen jedini uslov je i ispunjen. Takođe, stan je opremljen najnovijom i najskupljom tehnikom.

Kako prenose svetski mediji, cena ovog apartmana koštao bi skoro 10 miliona evra. 

Apartman je sačinjen od dnevne i porodične sobe, trpezarije, dok je kupatilo urađeno sa najmodernijim standardima, sa dva lavaboa, dve tuš kabine, a u stanu se nalaze još četiri kupatila.

PROČITAJTE JOŠ: PROČITAJTE JOŠ: ANA IVANOVIĆ I SIN LUKA OSVOJILI INTERNET: ona je najnežnija mama na svetu, a beba već ima sportski stisak pesnice!

Iako se penthaus iznajmljuje potpuno opremljen, Ana i Bastijan su odlučili da unesu svoj nameštaj iz Engleske pošto je njihov omiljeni stil u enterijeru, kako ga nazivaju svetski mediji, ležerna elegancija.

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Feb 3, 2018 at 11:40am PST

Izvor: Kurir