Ako živite u prostranoj garsonjeri predlažemo vam savršene ideje kako da izdvojite spavaću sobu i dnevni boravak, a da sve ostane u jednom prostoru uz funkcionalan raspored, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: ZALJUBIĆETE SE U OVAJ JEDNOSOBAN STAN: zavirite u najlepše uređen stan za dvoje u skandinavskom stilu (FOTO)

Možda zvuči kao magija, ali Studio AC uspeo je od prostora od 50 kvadrata da napravi pravo remek delo adaptacije i uređenja enterijera, baš po ukusu klijenta koji je želeo nešto zabavno, funkcionalno i jedinstveno.

Ovaj stan se nalazi u Torontu (Kanada), a ono što ga čini jedinstveniim jeste praktično odvajanje prostora pregradnim zidovima i zavesama.

Kocka za spavanje je najbolja ideja u ovom stanu. Umesto da pravite zasebnu spavaću sobu, možete, kao u ovom stanu, zidovima ograditi prostor, toliki da u njega samo stane krevet, sa otvorenim delom ka ulazu. Umesto vrata ovde je upotrebljena bogata bela zavesa koja je super trik kako da sakrijete spavaći deo i garderober kad dođu gosti

Kliknite OVDE da pogledate kako izgleda kuhinja i dnevni boravak u ovom stanu!

KAKO U GARSONJERI NAPRAVITI ZASEBAN DEO ZA SPAVANJE: ideje i uređenje ovog stana potpuno će vas oduševiti (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Pored kocke za spavanje smeštena je kuhinja koju odlikuje taman akcenat na zidovima i visećim delovima, dok su pult za ručavanje i stolice u beloj boji.

PROČITAJTE JOŠ: ODUŠEVIĆE VAS BELA KUHINJA: zavirite u savršen jednosoban stan u skandinavskom stilu (FOTO)

U kuhinji se nalazi prostrana radna površina, a igru svetlosti omogućava veliki prozor koji osvetljava celu kuhinju. Njegov gornji deo iskorišćen je za izvod aspiratora.

Kliknite OVDE da pogledate kako izgleda dnevni boravak u ovom stanu!

KAKO U GARSONJERI NAPRAVITI ZASEBAN DEO ZA SPAVANJE: ideje i uređenje ovog stana potpuno će vas oduševiti (FOTO)
LepaiSrecna 

PageBreak

Nasuprot kuhinjo nalazi se dnevna doba koja je takođe izdvojena pregradnim zidovima, a odlikuje je klasika.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE MODERNE KUHINJE ZA 2018. GODINU: savršene boje, kuhinjski elementi i detalji za svaki stan (FOTO)

U dnevnoj sobi se nalazi ugaona garnitura, stočić, tepih, specifični detalji, a poseban efekat u prostoru ostavljaju zelene biljke, kao i zid od dekorativne cigle.

Pogledajte sve slike u FOTO galeriji!


Izvor: Lepa & srećna

LepaiSrecna Od klasičnog prostora stvoren je idealan stan za život, a evo koje ideje ćete i vi moći da iskoristite u svom domu!