Vila Ćererepravi je dukat Mediterana zbog neverovatnog enterijera u starinskom stilu i panorame od koje ne možete da odvojite pogled.

PROČITAJTE JOŠ: Ovo je najskuplja kuća na svetu sa najlepšim vrtom: evo zašto niko ne želi da kupi raskošan kraljevski dom (FOTO)

Vila se sastoji od velike dnevne sobe, kuhinje sa stolom za ručavanje, kupatilom i tri spavaće sobe, od kojih dve imaju posebno kupatilo. 

Duborez, stilski namešetaj i podovi prekriveni pločicama predstavljaju savršen sklad u mediteranskom stilu Umetničke slike i kreveti sa visokim naslonom ostavljaju utisak da boravite u dvorcu, a specijalno kupatilo sa okruglom kadom, stepenicama i laticama ruža od svakog kupanja stvara osećaj da ste na spa tretmanu. 

Iako je unutrašnjost kuće očaravajuća, ono što je najlepše u ovoj vili jeste pogled. Čarobna panorama koja opušta najlepše izgleda dok grad spava, a sunce zaranja u more. 

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠA KUĆA NA OBALI MORA: zavirite u vilu Arkadia sa čarobnom baštom i neverovatnim bazenima (FOTO)

Iz bazena imate savršen pogled, a posebno sa terase koja je stvorena za večeri pune romantike, druženja sa prijateljima ili vraćanje porodičnih uspomena.

Kada pređete uredan travnjak u bašti dolazite do prirodnog šetališta u kojem je drvo masline glavna atrakcija. Puzavice jarkih boja razbijaju jednostavnost, a ljuljaška ispred kuće mami nas da zamislimo kako je baš na njoj odmarati uz zvuke mora, miris cveća i cvrkut ptica. Savršena inspiracija za vaš dom i baštu u mediteranskom stilu!

Kiknite na SLIKU ispod da listate galeriju slika najlepše kuće na moru!