Novogodišnja čarolija uvek oživi dom i donese lepe emocije, pogotovo kada ukrašavate stan sa voljenom osobom! Predstavljamo vam romantičnu novogodišnju dekoraciju jednog mladog para koja će vas inspirisati i podsetiti kako treba da izgleda pravi praznični duh!

Naša čitateljka Marija Živković oduševila nas je nezaboravnom dekoracijom svog doma. Pored raznobojne jelke, ukrasila je svoj stan figurama Deda Mraza, svećama i čarobnim prazničnim nakitom, piše Lepa i srećna.

Međutim, Marija nije jedina zaslužna za ove čarobne ukrase, već joj u tome pomaže i daje joj inspiraciju romantična atmosfera koja vlada u njenom domu.

"Poslednje dve godine, pripreme za novogodišnje i božićne praznike su nikad lepše i čarobnije, ali za to postoji poseban razlog. Sada u svemu tome učestvuje i moj dragi, moja jača polovina, neko zbog koga su pripreme mnogo uzbudljivije, više posebne nego inače, a inspiracija nikada veća."

PROČITAJTE JOŠ: Najlepša starinska dekoracija u belom sjaju: ovako izgleda vintidž dom za Novu godinu iz bajke

Raznobojne kugle, ukrasi u obliku srca i lampice čine da Marijina jelka izgleda savršeno, a pored nje se nalazi i crvena čarapa u koju se za vreme praznika stavljaju pokloni i različita iznenađenja.

"Svake godine naša jelka dobije par novih posebnih ukrasa i svaki ima svoju priču i razlog zašto je tu. Tako je i ovog puta sa "Let it snow", koji nas asocira na početak jedne divne ljubavi."

NA SLEDEĆOJ STRANI POGLEDAJTE ZANIMLJIVE UKRASE I PRELEPE FIGURE DEDA MRAZA U DOMU NAŠE ČITATELJKE!

PageBreak

Ne možemo da ne primetimo simpatičnu figuru Deda Mraza u kočiji, kao i njegovog dvojnika koji nosi poklone.

"Ove godine imamo i novog člana u postavi, a to je slatki buckasti Deda Mraz, koji je definitivno nas dekorisani stan ucinio posebnijim i lepšim."

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) Filmski doživljaj uz kićenje jelke: pogledajte kako je naša čitateljka Aleksandra Gavrilović ukrasila novi dom po prvi put (FOTO)

Raznobojna dekoracija i maštoviti aranžmani čine da dom za vreme praznika izgleda savršeno. Naša čitateljka ističe da se ove godine odlučila za dekoraciju u kojoj najviše dominira crvena boja kao simbol ljubavi koja vlada u njenom domu.

Pored fantastičnih ukrasa ovu dekoraciju posebnom čine brojne lampice koje stvaraju pravu čaroliju kada se svetla isključe.

SVE SLIKE ČAROBNE DEKORACIJE INSPIRISANE ROMANTIKOM U DOMU NAŠE ČITATELJKE MOŽETE POGLEDATI U FOTO GALERIJI! 

Izvor: Lepa i srećna

LepaiSrecna Kako izgleda dom kada u njemu zavljada čarolija ljubavi, praznika i radosti? Pogledajte nezaboravnu novogodišnju dekoraciju naše čitateljke Marije Živković iz Beograda...