Mnoge poznate ličnosti u Srbiji podelili su sa obožavateljima svoje raskošne i elegantna novogodišnje dekoracije, a samo nekoliko dana pre spektakularne novogodišnje noći otkrivena je i jelka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović!

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) Kamera zabeležila doček gostiju, trubače i slavlje: evo ko je pevao i zabavljao goste na slavi Cece Ražnatović (FOTO)

Pevačica nije toliko aktivna na društvenim mrežama, dok njena deca često obraduju Cecine fanove porodičnim fotografijama i slikama iz svog doma, piše Lepa i srećna. Tako je ovoga puta Cecina ćerka Anastasija oduševila mnoge na Instagramu video snimkom novogodišnje jelke!

Novogodišnju jelku Cecinom domu krase ukrasi u klasičnim prazničnim bojama, poput crvene, bele i zlatne, a pored tradicionalnih ukrasa u obliku kugle na jelki se posebno izdvajaju raskošni cvetovi. Jelku krase i različite figure životinja i simpatičan Deda Mraz, dok poklona još uvek nema.  Jelka odiše pravom novogodišnjkom magijom tek kad se svetla isključe zbog mnogobrojnih lampica. 

PROČITAJTE JOŠ: Ovo se do sada nije dogodilo: Svetlana Ceca Ražnatović objavila fotografiju sa ocem na Fejsbuku (FOTO)

"Jesam lenja i teško me je naterati na bilo šta, ali kad sam vredna, vredna sam. Prezadovoljna! - napisala je Anastasija u opisu video priloga i dodala da je jelku ukrašavala 3 sata. 

Anastasija je sama kitila jelku, a ne sumnajmo da će se ovo praznično iznenađenje dopasti i ostalim članovima porodice Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ: Ko ostvaruje SVE želje Cece Ražnatović

Izvor: Lepa i srećna