Crvene, zlatne, jednostavne ili raskošne, novogodišnje dekoracije naših čitatelja uvek nas inspirišu i oduševe svojom čarolijom! Ovoga puta dekoracija koja će osvojiti i vaša srca dolazi nam iz Beograda iz porodičnog doma Darinke Ostojić, piše Lisa.

"Novogodišnja dekoracija u našem domu raspakuje se već početkom novembra, a pakuje krajem februara. Svi se radujemo ukrašavanju, rasveti i detaljima koje dom čine toplijim i unose duh čarolije," objašnjava naša čitateljka.

PROČITAJTE JOŠ: Kako smo uredili naš stan: carstvo doma o kojem smo godinama maštali (FOTO)

Jedinstvena dekoracija Darinke Ostojić u njenom domu donela je pravi praznični duh i novogodišnju čaroliju. Pored mnoštva zanimljivih i neobičnih ukrasa, najviše se izdvaja novogodišnja jelka. Darinka se odlučila da dekoriše jelku u kombinaciji srebrne i bele. Pored tradicionalnih ukrasa poput onih u obliku kugli, jelke i Deda Mraza, na ovom novogodišnjem drvetu ističu se divne velike zvezde, a naročito venac u sivoj boji koji krasi vrh jelke.

Ispod jelke nalaze dve se plišane igračke u obliku laneta, a pored njih prostor krasi neobična novogodišnja dekoracija u sivoj boji. Takođe, prostor ispod jelke krase ukrasi i tabla sa natpisom i čestitkom za Novu godinu

Naša čiteteljka je objasnila ko je u njihovom domu najviše zadužen za čarobnu dekoraciju i kako se odlučila za baš ovu kombinaciju materijala i boja.

"Za koncept i kupovinu ukrasa zadužena sam lično ja. Bilo je tesko odlučiti se za stil, jer mi se mnogi sviđaju, zlatni ukrasi, srebrno-plavi, klasično crveno, zeleni i crni. Ali ove godine smo se odlučili za natural look, drvo, juta u kombinaciji sa srebrnim."

Poseban ukras je neobična imitacija jelke na kojoj su zalepljeni simpatični ukrasi, a ono što posebno oduševljava jeste što se na ovu zanimljivu jelku mogu zalepiti fotografije.

JOŠ FANTASTIČNIH UKRASA I IDEJA NAŠE ČITATELJKE ZA NOVOGODIŠNJU DEKORACIJU MOŽETE POGLEDATI NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Pored jelke i lampica, u domu Darinke Ostojić tokom praznika sve je  stilu novogodišnje čarolije. Jastučići sa irvasima, novogodišnjim čestitkama, šolje sa prazničnim porukama, pa čak i kućne papuče, sve ovo predstavlja pravu dekoraciju koja donosi duh praznika i radosti u ovaj dom.

PROČITAJTE JOŠ: Novogodišnja bajka u domu Sunčice Andrić iz Valjeva: Sergej (3) ukrasio je jelku crveno-zlatnim ukrasima koji tope srca (FOTO)

Pored ove čarobne i raznovrsne dekoracije, Darinka ističe da planira da unese i neke novine i da će se u njenom domu tokom praznika pojaviti i novi, još zanimljiviji ukrasi.

"Ovo je samo delić planiranog, jer nas očekuje renoviranje ostatka stana koje se planira i za buduće ukrase, kao što su ručno rađene čarapice za kamin i zelene girlande. Inače spavaća soba nam je dekorisana crno/srebrno, a jednog dana dečiju sobu planiramo u zeleno/crvenoj kombinaciji s olovnim vojnicima i lušama."

SVE SLIKE ČAROBNE NOVOGODIŠNJE DEKORACIJE NAŠE ČITATELJKE POGLEDAJTE U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Fantastična inspiracija kako da ukrasite svoj dom za praznike! U domu Darinke Popović iz Beograda vlada prava novogodišnja čarolija, a ukrasi u sivoj i beloj boji osvajaju na prvi pogled...