Bajkovita dekoracija naše čitateljke Sunčice Andrić iz Valjeva osvojila je naša srca! Ova nezaboravna novogodišnja dekoracija inspirisaće vas da i vi ukrasite svoj dom u magičnoj kombinaciji crvene i zlatne!

Mnogi naši čitaoci često nas iznenade fotografijama predivnih prazničnih dekoracija, a ovoga puta u tome je uspela i čitateljka iz Valjeva. Iako su ukrasi na jelci, lampice i prelepe figure ono što dom ukrašava, posebnu čar ovoj dekoraciji daje to što je u njoj učestvovao i jedan mališan, piše Lisa.

"Kao i svake godine porodično se radujemo praznicima i novogodišnjoj čaroliji. Trudimo se da u naš topli stan unesemo deo te čarolije, kroz razne dekoracije, neizostavnu jelku, svećnjake, ukrase, stolnjake, lampice… U našem domu vlada crveno-zlatna kombinacija ukrasa. Svi zajedno kitimo jelku, a glavni je moj sin Sergej (3 godine)," objašnjava Sunčica.

Kako bi svaki doneo posebnu čar i radost, Sunčica ističe da u njihovom domu postoje određena pravila u dekorisanju. Takođe, ona objašnjava da je vrlo bitno kako ćete ukrase i svetlucave kugle ređati na jelku, da bi krajnji rezultat bio fantastičan.

"Svaki ukras i detalj stavlja se na određeno plansko mesto od najmanjih na vrha ka najvećim ukrasima na dnu jelke."

PROČITAJTE JOŠ: OMBRE JELKA osvojila INTERNET: kako da SAMI napravite atraktivnu jelku u nijansama za Novu godinu (FOTO + URADI SAM)

SVE SLIKE PREDIVNE JELKE KOJU JE UKRASIO MALI DEČAK I FANTASTIČNE PRAZNIČNE DEKORACIJE MOŽETE POGLEDATI NA SLEDEĆOJ STRANI!

PageBreak

Iako ima samo tri godine, Sunčicin sin Sergej uživa u prazničnoj dekoraciji i magiji koju Nova godina sa sobom donosi. Ovaj mališan kiti svoju jelku poput odraslih i pažljivo se igra i dodiruje ukrase, kako trud njegove porodice ne bi bio narušen.

"Sergej je vrlo pažljiv prema svim dekoracijama i jelki, sve je na svom mestu i nikome ne dozvoljava da priđe ili dira jelku, ukrase i dekoracije sa stola, pa čak i najmlađim drugarima," ističe Sunčica.

PROČITAJTE JOŠ: Praznična dekoracija koja je osvojila Internet: kako da napravite KUGLA JELKU od zimzelenih grančica i šišarki (URADI SAM + VIDEO)

Ukrasi u obliku snežnih pahulja, zvezda, slatkiša i svetlucave kugle dominiraju u domu Andrića za vreme novogodišnjih praznika, ali ono što najviše oduševljava jeste velika figura Deda Mraza. Sunčica objašnjava da se sveke godine opredeli za dekoraciju u tradicionalnoj crveno-zlatnoj nijansi, jer tada ukrasi izgledaju svetlucavije i raskošnije

Takođe, pored raskošne jelke i figura Deda Mraza, porodica Andrić ne zanemaruje ostale zanimljive dekoracije tokom praznika. Tako da i njihova trpeza i nameštaj dobijaju novi sjaj u decembru i januaru, pa u njihovom domu vlada prava novogodišnja čarolija. Iako najviše vole tradicionalne boje, Sunčica ističe da svake godine svojoj magičnoj dekoraciji dodaju nove ukrase kako bi što potpunije i lepše dekorisali svoj dom.

"Tokom praznika upotrebljavamo novogodišnje šolje, tanjire, jastučnice, prekrivače sa čuvenim irvasima… Svake godine je nešto različito i drugačije u smislu dekoracije, što i daje čar," objašnjava naša marljiva čitateljka.

SVE SLIKE PREDIVNE NOVOGODIŠNJE DEKORACIJE U DOMU NAŠE ČITATELJKE MOŽETE POGLEDATI U FOTO GALERIJI!

Izvor: Lisa/Moj stan

LepaiSrecna Predivna jelka, veliki Deda Mraz, slatkiši i figure irvasa, samo su deo maštovitih ukrasa naše čitateljke! Pogledajte zašto je baš novogodišnja dekoracija Sunčice Andrić iz Valjeva osvojila naša srca...