Svetle nijanse sive, bež i boje peska čine ovaj stan u Dneprpetrovskom izuzetno lepim primerom nove klasike u uređenju enterijera. 

Nije ni čudo što je baš ovaj stan osvojio prvo mesto na takmičenju klasično uređenih enterijera!

"Kuća Ekaterinoslavski" (Ekaterynoslavsky; Ekaterinoslav je stari naziv za Dnepropetrovsk) je prvo bila dvosoban stan. Visokih je plafona, dnevna soba sada ima čajnu kuhinju, spavaća i radna soba svoje kupatilo. Stilska uputstva nisu bila samo želja kupaca, već i imperativ kulturne baštine zgrade u kojoj se stan nalazi...

Glavni detalj u dnevnoj sobi je relativno jeftin! Starinski motiv brojnih ogledala primenjen je u ovom pobedničkom enterijeru... samo što su ovde ta ogledala u izuzetno masivnim modernim ramovima. 

Među zidovima boje masline i bež tonova, naći ćete i klasične zidne lampe, atraktivne panele za zidovima, ali i bele i braon komade nameštaja... Ugaona garnitura smeštena je prekoputa modernog modela televizora ali tu je i klasičini kamin, u kojem plamenove zamenjuju ukrasne velike sveće.  

Duge elegantne zavese i viseći lusteri deluju potpuno magično i čine prostor toplim i prijatnim za život. Takođe, dnevni boravak ima još nekoliko mesta za odmor ukućana - osim velike ugaone garniture u ovom boravku je i dodatni kauč, kao i moderna stolica za čitanje blizu prozora. 

Titulu pobednika u kategoriji "Klasično uređenih enterijera" za 2014. godinu odneo je upravo ovaj stan koji su stilski uredili znalci "Svoya" studija. Prošetajte i uverite se sami da li je nagrada opravdana... 

Zavirite u našu FOTO-GALERIJU!

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Siguran recept za ukusno uređen dom je baza od svetlih tonova i jedna upečatljiva boja za detalje...