U luksuznom dupleksu u Njujorku popularna pevačica Madona živela je čitavih 20 godina.

Kada je odlučila da ga proda za vrtoglavih 23,5 miliona dolara, mediji su bili preplavljeni fotografijama ove skupe nekretnine na Menhetnu, ali osim očitog oka za skupe stvari, ona otkriva još mnogo toga o slavnoj pevačici...

Naime, bela boja u stanu, koja preovladava na zidovima i plafonu, govori o tome da je Madona veliki čistunac, i veoma  pedantna osoba. Braon boja na nameštaju kod nje predstavlja zatvorenost, ona je neko ko teži izolaciji i ko ima uski krug prijatelja.

VIŠE: Domovi slavnih: luksuzni dupleks Guči sa najlepšom panoramom Njujorka i tužnom istorijom (FOTO)

Pravilnost u rasporedu nameštaja, kao i česta simetrija, govore o tome da ona ne podnosi haos i dezorganizaciju. Madona poseduje veoma izražen smisao za red i sklona je da poštuje norme i pravila. Kroz svaki njen koncert se vidi veliki perfekcionizam, rad i disciplina.

Retka upotreba boje ukazuje na to da ona ne podnosi konfuziju i nagle promene. Nije sklona čestim izmenama u svom ambijentu. Teške draperije na prozorima i manja količina prirodnog svetla, govore u tome da ona poseduje veliku dozu sumnjičavosti i nepoverenja prema novim ljudima, stvarima i idejama.

Madona je osoba stabilnog karaktera, koja ne voli nagle i nametnute promene. Spada u red osoba koje su teške za saradnju, i koje teško stiču nečije poverenje. Voli da živi u savršenom redu i skladu.

Zavirite i u našu FOTO-GALERIJU!

Tekst: Milena Obradović

Da li po izgledu enterijera možemo utvrditi ko tu živi, i šta naši domovi govore o nama samima? Da li naprečac možemo doneti neke zaključke, ili ćemo malo detaljnijom analizom doći do raznih odgovora. Ulaskom u nečiji stambeni prostor, sigurno je da ćemo pogoditi neke osnovne stvari vezane za tu osobu, da li je uredna ili nije, koliko čita, da li voli da sakuplja razne kolekcije predmeta...... Arhitekta Milena Obradović je kroz svoju knjigu ŠTA VAŠ DOM OTKRIVA O VAMA, dokazala da svaki ambijent liči na svog vlasnika i da se njihovi karakteri podudaraju.

Milena Obradović je i izdavač svoje knjige, koju će predstaviti na Sajmu knjiga u Hali 4, od 25. oktobra do 1. novembra 2015. godine.

Uz dozvolu autora - izvor: Lisa / moj stan

LepaiSrecna Prelepi dupleks u Njujorku otkriva da je slavna Madona zapravo izuzetno pedantna osoba, ali i zatvorena i sklona izolaciji...