U kuhinji se uvek može nešto urediti „još bolje“.

Razmislite da li imate mesta za još jednu „tajnu“ radnu ploču kao na naslovnoj fotografiji ili za niz kukica na kojima se može okačiti mnogo toga, pa čak i jedna omanja daska za peglanje (slika u galeriji 1).

Stočić u dnevnoj sobi takodje možda skriva još malo slobodnog prostora. Ispod njega se da smestiti jedna duboka fioka na točkićima koju vredi napraviti po meri (slika u galeriji 2).

Uradi sam: kako da napravite jeftin cipelarnik od paleta i čiviluk za predsoblje (FOTO)

Čak i najuži zid u predsoblju može da se iskoristi za čiviluk. Ne treba uvek računati samo na širinu, već i na visinu – ako postavite više horizontalnih letvica, dobićete i više nivoa za odlaganje sitnica na korisnim kukama (slika u galeriji 3).

PROČITAJTE JOŠ: Kako da sami napravite "Teglu sreće" za život pun ljubavi (FOTO)

Hodnici su, inače, pogodne prostorije u kojima treba iskoristiti svaki pedalj – iznad vrata, pored klupe za sedenje, pa čak i ispod čiviluka (slika u galeriji 4).

Najbolji komad nameštaja za odlaganje sitnica je onaj koji jedva i primećujete u prostoru  - tako je diskretan i detalj sa tri metalne korpe pričvršćene na metalnu šipku u modernoj dnevnoj sobi. Neka stalak ima spremne rupice na različitim visinama tako da možete lako da ga podešavate prema sitnicama koje treba odložiti (slika u galeriji 5). 

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Ako planirate da sredjujete stan i smišljate kako biste mogli da organizujete smeštajni prostor, pogledajte gde sve možete da pronadjete još malo mesta za sve ono „bez čega se ne može“.