Kada neko osvoji nagradu za najbolji dizajn hotela, u njegovo umeće ne treba sumnjati.

Dizajnerka enterijera, Meri Lu Tompson je ovo prestižno priznanje osvojila u januaru 2014. godine a dodelio ga je popularni američki magazin "Putovanje i dokolica". Njen hotel u Butanu ocenjen je kao najbolje opremljen i uređen enterijer.

Osmišljen kao luksuzna farmerska kuća u Butanu gde se i nalazi ovo luksuzno zdanje, čitav enterijer je urađen u bojama ove azijske zemlje. Talentovana Meri Lu našla je pravu meru između detalja koji predstavljaju azijsku kulturu i luksuznih elemenata.

Smešten u planinama Butana hotel “Gangtej Goenpa” predstavlja pravi raj za uživanje. Kamini od kamena, topla žuta i crvena boja u kombinaciji sa kvalitetnim drvetom i slični detalji čine ovaj hotel mestom za odmor za oči i dušu.

Kao i luksuzni hotel na Svetom Stefanu, dizajnerka je podredila komforu i eleganciji koja se krije u jednostavnim, ali pažljivo odabranim elementima.

Ovde pogledajte kako izgleda hotel "Aman Rizort", delo ove dizajnerke i mesto gde će se Novak i Jelena venčati.

U galeriji vas čekaju slike nagrađenog hotela u Butanu. Verujemo da ćete uživati u prizorima koji slede.

Spomenka Marić

Izvor: Lisa / Moj stan

LepaiSrecna Svi smo se oduševili besprekornim enterijerom hotela “Aman Rizort” na Svetom Stefanu, koji su Novak i Jelena izabrali za svoje venčanje. Dizajnerka koja je osmislila i opremila ovaj luskuzni kompleks je u svetu dizajna poznata po svojim neverovatnim delima i u skladu sa tim zaslužila prestižnu nagradu…