Nikad dosta ideja koje nam nudi ruski arhitektonski tim " Svoya studio". Prepoznatljivi po korišćenju nežnih paleta za enterijer i ovog puta uneli su pastelne boje u enterijer.

U dvosobnom stanu smestili su sve zanimljive detalje u mladalačkom duhu, a posebno mesto u dnevnom boravku namenili su za veliku policu na koju se mogu smestiti kolekcija knjiga i ostali elementi koji upotpunjuju prostor.

Mini kuhinja nalazi se u produžetku dnevnog boravka, a mesto pored prozora pretvoreno je u trpezariju sa dve visoke stolice i pult služi kao trpezarijski sto.

Arhitekte nisu zaboravili da je i soba za rad neophodna u domu mlade osobe, pa su je opremili u nijansama plave boje, kockastim tapetama tako da bude prijatna i produktivna za rad.

Predlažemo da pogledate u galeriji slike ovog stana i pronađete zanimljive detalje koje možete lako iskopirati za svoj prostor.

Spomenka Marić

Izvor: Lisa/Moj stan

LepaiSrecna Nameštaj u nijansama zelene i tirkizne boje, šarene tapete i po koji zanimljivi detalj su samo neke od ideja koje iz ovog projekta možete „ukrasti“ za svoj enterijer. Predlažemo da odmah pogledate šta smo to pripremili za vas...