Kupati se na najvišoj tački svog životnog prostora privilegija je malog broja ljudi, ali da je san skoro svakog od nas složićemo se da jeste.

Luksuzne vile ili veliki penthausi teško da se mogu zamisliti bez detalja kao što je bazen. Uobičajeno je da se smeštaju unutar samog prostora ili u dvorištu, ali najnoviji trend je smestiti luksuzan bazen na samom vrhu krova. 

U galeriji vas očekuje neverovatna španska vila u kojoj su arhitekte rešile da podignu bazen na vrh zgrade kako bi kupači uspeli da uživaju u divnom pogledu koji, inače, blokiraju komšijske kuće.

Tu je i fantastično zdanje Aštona Kučera vredno više od 10 miliona dolara, hotel Murano Urban u Parizu sa bazenom na terasi, najskuplji stan na svetu u Monaku koji će - kada bude gotov - imati 3300 kvadratnih metara i imati najviši bazen na svetu, i tako dalje i tako dalje...

Galerija slika garantuje uživanje:

LepaiSrecna Vlasnici koji žele dom iz snova, ne samo da ne štede na enterijeru, već vrlo rado izdvajaju novac i za skupocene elemente kao što su - bazeni na krovu doma…