Sastojci:
- 800 g tikvica
- 400 g bukovače
- 200 g šargarepe
- 200 g crnog luka
- 200 g integralnog pirinča
- 2 supene kašike maslinovog ulja
- 1 supena kašika seckanog peršunovog lista
- so
- biber
Priprema:
Tikvice prepolovite i izdubite. Crni luk, pečurke, šargarepu i sredinu tikvica isecite na kockice.
Pripremljeno povrće izdinstajte pa dodajte pirinač i peršun.
Dobijenom masom napuniti tikvice, stavite ih u vatrostalnu posudu i prelijte vodom da ogreznu.
Punjene tikvice pecite u rerni oko pola sata, te ih poslužite uz raženi hleb.
Izvor: Stetoskop
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka