- Sastojci:
- 1 veća glavica crnog luka
- 1 veća šargarepa
- 2 l pilećeg bujona po želji
- šaka tankih rezanaca za supu (fida)
- peršunov list
- so, biber
Luk isecite na rebarca, a šargarepu očistite i iseckajte na tanke kolutove.
Spustite ihu bujon koji vri i na laganoj vatri kuvajte desetak minuta.
Procedite, luk i šargarepu ispasirajte viljuškom ili štapnim mikserom, vratite u bujon i kuvajte još desetak minuta.
Po želji zakuvajte i rezance.
Pre služenja pospite seckanim peršunom.
Recepte piše: Milja Lukić
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka