- Sastojci:
- 1 kg krompira
- 4 pečene paprike
- so i biber
- ulje
Priprema:
Oljuštite i isecite krompir na kockice ili kriške.
Sipajte u pleh ulje i krompir pa ga posolite i izmešajte.
Za ovaj recept možete da koristite i tek pečene crvene paprike ili one koje ste ostavili u zamrzivač. Oljuštite ih i očistite od semena, pa isecite na komade i izmešajte sa krompirom.
Pecite oko 45 minuta na temperaturi od oko 220C stepeni. Povremeno izmešajte.
Napomena: možete da koristite i peglane paprike iz zimnice, ali uzmite u obzir da će krompir mirisati na beli luk.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka