Sastojci
- 1 kg korena celera
- 1 manji krompir
- 1 šargarepa
- so, biber
PROČITAJTE JOŠ: ZELENA TESTENINA SA KOZICAMA: sočni italijanski specijalitet sa omiljenim morskim račićima (RECEPT)
Priprema
Povrće operite, iseckajte i obarite u malo vode da bude skroz mekano. Isitnite ga u blenderu, vratite u šerpu u kojoj se kuvalo, posolite, pobiberite, nalijte vode do željene gustine i pustite da proključa. Ukrasite seckanim celerovim lišćem.
Recepte piše: Milja Lukić
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka