Sastojci:
- 4 crvene paprike
- 1 kg svinjskih krmenadli u komadu
- 2 glavice crnog luka
- čen belog luka
- so, biber
- belo vinsko sirće
Priprema:
Paprike operite, ispecite, oljuštite, prepolovite i odstranite seme. Rernu zagrejte na 200 stepeni. Meso isperite hladnom vodom, osušite, istrljajte solju i stavite u posudu za pečenje. Crni i beli luk oljuštite, dodajte mesu. Nepoklopljeno meso stavite u rernu i pecite oko jedan sat. Posle pola sata povremeno dolivajte po malo vode, ukupno 3,75 dl. Papriku isecite na kockice i stavite oko mesa u moču od pečenja.
Pečenje ostavite desetak minuta na toplom. Moču razredite s malo vode i s povrćem umutite u pire mikserom. Začinite solju, biberom i sirćetom. Meso po zarezima na koži isecite na lepe komade.
Izvor: Lisa lepa & srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka