Sastojci:
- 1kg rendane bundeve
- 3 jaja
- 1 šolja mleka
- 1 vanilin sećer
- malo cimeta
- šećer po ukusu
Priprema:
Podmazati pleh, rasporediti rendanu bundevu i pošećeriti po ukusu. Peći 20 minuta. Umutiti jaja sa mlekom, dodati cimet i vanilin sećer. Izvaditi pitu iz rerne, preliti jajima i mlekom i peći još 20 min. Toplu pitu iseći na kriške.
Napomena: ako možda želite drugačiju teksturu ove ukusne pite, onda bundevu isecite na tanje listice i probariti. Ređajte listiće kao za musaku i prelijte svaki sloj umućenim jajima, mlekom, cimetom i šećerom. Zapecite 20 minuta.
Izvor: Coolinarika
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka