Sastojci:
- 500 g pilećih fileta
- 500 g pileće džigerice
- 4 tvrdo kuvana jaja
- 150 g putera
- 1-2 glavice luka
- 1 kašičica senfa
- so, biber
- peršun
- malo maslinovog ulja
Priprema: Pileće filete i džigericu iseckajte na krupnije komade, pa ih izdinstajte na malo maslinovog ulja. Kad se ohladi u to dodajte puter, iseckani luk, senf, tvrdo kuvana jaja, jedan čen belog luka, malo pešun, sitno isjeckanog pa sve skupa sameljite na mašinu za meso. Na kraju posolite, pobiberite i formirajte na tanjiru ili u kalupu. Ohladite i poslužite uz topli tost.
Vreme pripreme: 35 minuta
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka