Sastojci:
- 3 kašike maslinovog ulja
- 100 g seckanog crnog luka
- 1 kg bundeve
- 150 g karfiola
- 150 g brokolija
- 100 g prokelja
- so, biber
- 2 čena belog luka
- kašika seckanog peršuna
- kašičica svežeg začinskog bilja (mešavina po izboru)
Priprema:
Na ulju kratko propržite seckan crni luk. Dodajte oljuštenu bundevu isečenu na kockice. Zajedno dinstajte na laganoj vatri, a po potrebi dolijte malo vode (oko 1/2 dl). Karfiol, brokoli i prokelj skuvajte u posoljenoj vodi i ocedite. Povrće dodajte dinstanoj bundevi, lagano promešajte ili samo protresite bundevu. Proverite ukus, dosolite I pobiberote ako ima potrebe, i pred sam kraj dodajte sitno seckan beli luk i začinsko bilje.
Vreme pripreme: 30 minuta
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka