• senf sa začinskim biljem - koliko mu je izražajna boja, toliko je intenzivna i aroma. Idealan je za pripremu dresinga i uz pečenu ribu.
  • krupno mleveni senf – poznat i kao rotisor, svaki vrhunski kuvar i gastronom preporučuje ga za mariniranje mesa.
  • senf s paradajzom – umutite ga sami sa pasiranim sušenim paradajzom i šećerom. Izvrstan je dodatak uz meso koje se kratko prži ili peče na visokoj temperaturi.
  • senf s bundevom – austrijski specijalitet, profinjeno ljut. Uglavnom se koristi kao začin supama ili uz šunku. Senf je sjedinjen sa pečenom bundevom u razmeri i sa začinima po ukusu.
  • senf s kokosom – egzotični sos, savršeno ide uz ražnjiće od piletine ili ćuretine.
  • senf s medom i zovom – blag i nežan sa dodatkom malo cveta zove, služite ga uz pečeni sir i oduševite goste.