- senf sa začinskim biljem - koliko mu je izražajna boja, toliko je intenzivna i aroma. Idealan je za pripremu dresinga i uz pečenu ribu.
- krupno mleveni senf – poznat i kao rotisor, svaki vrhunski kuvar i gastronom preporučuje ga za mariniranje mesa.
- senf s paradajzom – umutite ga sami sa pasiranim sušenim paradajzom i šećerom. Izvrstan je dodatak uz meso koje se kratko prži ili peče na visokoj temperaturi.
- senf s bundevom – austrijski specijalitet, profinjeno ljut. Uglavnom se koristi kao začin supama ili uz šunku. Senf je sjedinjen sa pečenom bundevom u razmeri i sa začinima po ukusu.
- senf s kokosom – egzotični sos, savršeno ide uz ražnjiće od piletine ili ćuretine.
- senf s medom i zovom – blag i nežan sa dodatkom malo cveta zove, služite ga uz pečeni sir i oduševite goste.
Sosovi od senfa
Italijani uživaju u njegovim čarima uz ribu s roštilja, Englezi uz pečenu junetinu, Nemci uz kobasice... a vi? Isprobajte Lisine predloge i uživajte u ukusnim sosovima od senfa...
Pročitaj još
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka