Kada je napadnuta na teniskom terenu, davne 1993. godine, Monika Seleš je dobila nož u leđa, ali i psihičke probleme kojih dugo nije mogla da se oslobodi. Podsetimo, slavnu srpsku sportistkinju je je tada ubo opsednuti obožavalac teniserke Štefi Graf s kojom je igrala meč u Hamburgu

Ispostavilo se da reč o mentalno poremećenoj osobi, dobio je kaznu od dve godine i to uslovno. Monika je bila zabezeknuta. Posle ove nesreće, usledila je bolest oca, a zatim i njegova smrt, koju je Monika veoma teško podnela.

Naša teniserka se na teren vratila 1995. godine. Međutim, bilo joj je teško da bude usredsređena i disciplinovana, a kad se suočila sa opsesivnim uzimanjem hrane – uopšte nije imala kontrolu.

monika seles
Profimedia 

Ta borba između uma i tela je, kako je sama napisala u svojoj knjizi, potrajala deset godina. A onda je konačno dala sebi vremena da se oslobodi od svega, od pritiska treniranja i očekivanja drugih.

Polako, potreba za ogromnim količinama hrane i nezdravim grickalicama je prestajala. Ona sad jede sveže pripremljena jela od namirnica proizvedenih na lokalnim farmama i mršavija je nego ikad.

Baš takva je i salata koju je juče pripremila, a preporučuje se kao zdrav prilog svakom jelu - paradajz, krastavac, malo belog luka i maslinovo ulje.

salata od paradajza i krastavca
Instagram / monicaseles10s 

Monika je ponosno objavila sliku salate na Instagramu, a kako ona sama  izgleda, pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Slavna srpska teniserka!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna