Priprema:
Testeninu skuvajte u posoljenoj vodi i ocedite.
Na ulju kratko upržite iseckani luk.
Dodajte papriku iseckanu na kockice i sitniji paradajz isečen na polovine ili četvrtine.
Dinstajte na tišoj vatri desetak minuta.
Sada dodajte pasirani paradajz i ajvar. Kratko kuvajte, začinite po ukusu. Pomešajte sa kuvanom testeninom.
Pospite seckanim peršunom i parmezanom.
Izvor: Coolinarika
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka