Sastojci za 1 osobu:
- 200 g krompira
- po pola crvene, zelene i žute paprike
- struk mladog luka
- grančica ruzmarina
- 40 g kobasice sa paprikom u komadu
- kašičica margarina
- 50 g kisele pavlake
- so, biber
Kalorije: 350
Vreme pripreme:30 minuta
Priprema:
Krompir oljuštite, operite i isecite na tanke kriške. Papriku i mladi luk očistite i isecite na manje komade. Sa ruzmarina otkinite iglice, a kobasicu isecite na kolutove.
Zagrejte margarin i pržite mešajući krompir i papriku oko 15 minuta na srednje jakoj vatri. Onda posolite i pobiberite, umešajte luk, kobasicu i ruzmarin pa pržite još 3-5 minuta. Na sredinu stavite kašiku pavlake i tako poslužite.
Marija Jakob
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.